Работи кои не знаеме дека ги користиме погрешно

Можеби не сте знаеле дека има посебно место за капачето од резервоарот или можеби вашата перница за патување не е многу удобна. Ова се случува затоа што понекогаш не знаеме точно како да користиме некои производи на вистински начин, а откривањето на нивната вистинската намена ќе ги направи работите многу полесни за сите нас.

Наидовме на секојдневни производи кои всушност имаа различна намена и сакавме да го споделиме она што го најдовме со сите вас.

Перниците за патување правилно се поставуваат со отворениот дел позади.

Некои автомобиле имаат специјално место за да го оставите капачето од резервоарот.

Долгите шеќерчиња се кршат на средина.

Можете да ги направите оние правоаголни кутии за носење кинеска храна во чинии.

Овие делови на количките за пазарење се наменети за закачување торби или други ќеси со цел да имате повеќе простор во количката.

Дупката на дното на катанецот е за да се стави моторно масло или било кој друг вид на масло во случај бравата да се заглави.

Најверојатно сте ја користеле погрешената гума за одзатнување цел живот. Одзатнувачот за тоалет има помал отвор.

Истото важи и за памукчето за вадење шминка. Шминката се вади со мазниот дел, додека рапавиот служи за отстранување лак за нокти.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.