Традиционално, секоја година, светските медиуми и списанија ги обединуваат своите сили за да ја состават листата на која секоја славна дама посакува да се најде.

Во продолжение откријте кои 10 ѕвезди се прогласени за најубите жени во 2019-та година, според мислењето и гласовите на 5 милиони луѓе:

Дали го споделувате нивното мислење или сметате дека други славни дами го заслужуваат своето место на оваа листа?

1. Шарлиз Терон

2. Скарлет Јохансон

3. Меган Фокс

4. Кејт Аптон

5. Блејк Лајвли

6. Кејт Бекинсејл

7. Мила Кунис

8. Натали Портман

9. Кристен Бел

10. Џесика Бил