Сите ние знаеме дека водата со лимон е одлично средство за детоксикација, односно прочистување на телото, но исто така го забрзува процесот на слабеење.

Сепка, сега експертите за здрава храна ни откриваат еден уште почудесен напиток од овој. Станува збор за вода и грејпфрут, смеса која има извонреден вкус, освежувачки ефект и која драстично ќе го забрза вашиот метаболизам.

Исцедете половина грејпфрут во малку топла вода и додадете малку и рузмарин. Чудесниот напиток се пие веднаш, нема потреба да чекате, а истиот значително ќе ви помогне да ја доведете вашата линија до совршенство.