Убавата насмевка навистина може значително да ја зголеми самодовербата, а тоа најдобро го знаат славните личности. Погледнете како изгледаа овие 10 ѕвезди пред и по трансформацијата на нивните заби:

1. Џордан Дан

2. Дајен Кругер

3. Ема Вотсон

4. Кајли Џенер

5. Роналдо

6. Џејмс Артур

7. Софија Буш

8. Шер Лојд

9. Линдзи Лохан

10. Том Круз