Рускиот стилист Константин Богомолов им ја враќа самодовербата на бројни дами, преобразувајќи ги со нов стил, нова фризура и шминка и докажувајќи им дека сите ние може да изгледаме како ѕвезди!

Дамите дури изјавиле дека не биле свесни дека може да изгледаат толку прекрасно, а сега веќе и елегантни, а стилистот Константин на креативен начин докажува дека секоја жена на 40, 50, па дури и на 60 години секогаш може да изгледа неверојатно!

Ова се резултатите од неговиот проект на преобразба на дамите:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20