Познати мајки гордо го покажуваат своето тело по породувањето докажувајќи му на светот дека да се биде мајка е супермоќ

Кога сте бремени вашето тело се менува за многу за кратко време. Ако имате деца, сигурно имате слики пред и потоа, или во најмала рака спомени за како се случило тоа хормонално патување кое траело со месеци. Многу познати личности, поради нивната јавна улога, ја користат можноста да споделат слики за постпартална промена на телото и на тој начин ја прекинуваат својата улога на „совршени“, покажувајќи дека, без разлика дали се славни или не, сите жени поминуваат низ истото.

Овие хероини гордо го покажаа своето тело на светот.

Кејт Хадсон

 

Ешли Грахам

Пинк

Ешли Тисдејл

 

Ешли Џејмс

Карди Би

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.