Според астролозите, следува период исполнет со многу среќа, успеси и неверојатни достигнувања на речиси секое можно поле за овие 2 хороскопски знака! Ова знаците најмногу ќе го почувствуваат во последните денови од златниот Октомври!

1. Овен

Овенот досега работеше напорно, но изгледа дека никој не го ценше неговиот труд. Но, тоа наскоро ќе се промени. Конечно, Овенот ќе се подобри на финансиското поле, а во последната недела од Октомври, овој хороскопски знак ќе почувствува драстична промена во својот љубовен живот.

2. Близнаци

За Близнаците започнува период на голем деловен успех, чиј почеток ќе се одбележи токму во последната недела од Октомври. Близнаците ги очекува покачување и многу финансиски успеси.