Понекогаш мачките се толку будалести и нивните сопственици мораат да споделат

Сите ние навистина ги сакаме нашите мачки, но понекогаш се чини дека тие се навистина глупави. Инаку, како можете да објасните некои од работите што ги прават? Како, зошто џвакаат пластични кеси, пијат вода од тоалетот или се искачуваат на нешто високо, а потоа викаат за помошта на нивниот сопственик?

Не знам како воопшто се најде во оваа позиција

Не му се допаѓа водата што му ја ставаме во чинија

Се бореше со ролетните, и изгуби

Целеше кон чинијата со храна

Сака да и помогнеме да го тргне другиот мачор од нејзиниот пат до храна, а таа е попаметната од двајцата

Хектор мисли дека корпата за рециклирање е негов нов кревет

Како е ова  удобно вопшто?

Си ги оставив пижамите на под, кога се вратив го видов ова

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *