Подобро од букет цвеќиња: Сладолед поради кој ќе заборавите на вашата диета!

Има два типа на жени: Оние кои сакаат да бидат изненадени со романтичен букет од цвеќиња за Валентајн и оние кои би биле многу по среќни да добијат огромен букет од…сладолед!

Иако стотина рози звучат прекрасно, повозбудливо звучи понудата од една слаткарница од Њујорк која на своите клиенти им нуди огромен сладолед кој чини 50-тина долари, но доаѓа во издание од дури 20 топки сладолед.

Еве како изгледа неверојатниот букет од сладолед, поради кој сите би биле вториот тип на жени:

Букетот од сладолед може да го порачате и со помалку топки

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *