Овие луѓе и нивните „копии“ ќе не натераат да веруваат дека постои патување низ времето

Иако секоја личност е родена со уникатен ген, кога ќе се роди бебе невозможно е да се избегнат разговори за тоа на кого најмногу личи. Со оглед на тоа што некои децата изгледаат како копија на нивните родители, баби и дедовци, ние сме скоро подготвени да веруваме дека тоа е резултат на некаква реинкарнација или патување низ времето.

Додека научниците сè уште ја чешаат главата за нашите гени, ние не можеме да изначудиме на способноста на природата.

Принцезата Дијана и нејзината баба Синтија, не натераа да се запрашаме дали патувањето низ времето постои.

„Мислам дека можеби сум клониран и никој не ми кажал“

„Татко ми и јас, 1980 наспроти 2020“

„Ова сум јас во средината на 90-тите и мојот син во 2020 година, не е истата поза, но ги гледам сличностите!“

„Баба ми (1940) и јас (2005) – Се чувствувам благодарна што ги продолжувам нејзините гени“.

„Татко ми на 12 наспроти јас на 12“.

„Јас и мајка ми матурантка (1977)“

„Мојот син на една година во 2004 година и неговиот прадедо на иста возраст во 1882 година“

„Татко ми и јас, двајцата на возраст од 14 години“

„Ја пронајдов оваа стара слика од мојата прабаба. Бев зачудена од тоа колку личам на неа! “

Мајка и ќерка изгледаат скоро идентично.

„Мојот предок од 1700-тите и татко ми – очигледно изгледот на моето семејство не се промени многу“.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *