Некој повозрасни дами умеат да изгледаат значително помладо од нивната вистинска возраст, без да одат на операција или да плаќаат за скапи козметички третмани. Всушност нивната тајна се состои од правилниот избор на фризура која лесно ги симнува годините од нивното лице.

Според експертите, еве кои 4 фризури го имаат најмоќниот подмладувачки ефект: