Петар Пан вели дека „размислувањето за среќните работи е исто како и да имаш крилја“. И ние апсолутно се согласуваме! Исто така можеме да ве увериме дека гледањето фотографии што прикажуваат весели моменти во животот на другите луѓе ви го подобрува расположението. Сакате ли да го тестираме ова?

Секогаш спијат заедно.

Сите тројца имавме облечено ист елек па го направивме она што ни се виде најлогично, ги закопчавме сите заедно.

Среќна слика со мојот најдобар пријател.

Додека бев на прошетка овој мал другар ми застана на раката, дали сега сум Снежана?

Стар е веќе и не може сам да плива, па решив да му помогнам.

Чекаат мама да ја извади игрчката.

Кој вели дека не постои еднорог?

Безбедноста на прво место.

Го чува помалиот брат.

Мислам дека ќе ѝсе допадне крајот.

Горда мајка.

Знае како да искористи шанса.

Денес полни 11 години и се` уште мисли дека е бебе.

Преслатка лисица си одбра место за дремка.

Моето куче ја скрши ногата скокајќи на брод, татко ми ја скрши ногата скокајќи по кучето.