Тие сакаат кавги, проблеми и сè друго, освен мир. Покрај тоа, тие се многу драматични и сакаат да драматизираат до крајност. На следните 3 хороскопски знаци не им е проблем да направат сцена, било каде, а еве кои се:

1. Близнаци

Близнаците сакаат драма. Тие живеат за драма. Може дури и намерно да вклучат други луѓе во нивните драми, само за да ги направат поинтересни.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

2. Рак

Раковите се многу чувствителни и емотивни. Може да ги допрат дури и најмалите работи и кога се вознемирени, па затоа лесно можат да се претворат во кралеви на драмата.

3. Лав

Тие сакаат да бидат во центарот на вниманието. Сакаат да бидат драматични и се многу страствени. Нема да бегаат од создавање сцена кога сметаат дека ќе биде потребно.