Тие имаат став и мислење за сè, па дури и кога никој не ги прашал. Иако важат за едни од најинтелигентните хороскопски знаци, сепак ова дуо смета дека е попаметно од нивната околина и не се плашат тоа и јасно да го кажат.

Доколку сакате да бидете во тек со „хороскопските случувања“ погледнете ја мобилната апликацијаХороскоп на македонски јазик, која можете бесплатно да си ја инсталирате на вашиот мобилен телефон преку Google Play (кликнете овде).

Еве за кои 2 хороскопски знака станува збор:

1. Девица

Девиците чувствуваат дека го имаат целото знаење на светот. Поради нивната склоност да критикуваат, тие само ќе го дадат своето мислење на сите за секоја ситуацијата и најчесто ќе обидат да го решат пробемот, давајќи свој совет, за кој сметаат дека е најправилен.

2. Јарец

Јареците најмногу сакаат да паметуваат кога станува збор за финансиите. Тие се екстремно организирани и не можат да толерираат расеаност и неодговорно однесување на другите луѓе, па затоа ќе започнат да подготвуваат финансиски план за другите, без воопшто претходно да ги прашаат дали сакаат.