Оваа година не беше особено добра за никого, но, ако може да се верува во астрологијата, за некои луѓе сепак беше и е уште потешка. Како најнесреќни оваа година, се сметаат следните 2 хороскопски знака, кои со сигурност едвај чекаат да дојде 2021!

1. Рак

Оваа година не беше, ниту ќе биде лесна за Раковите. Ништо не им оди од рака и сите нивни проекти главно завршуваат неуспешно. Луѓето околу нив постојано се обидуваат да ги спуштат и да им го отежнат секојдневниот живот, како и онака да не им е доволно тешко. Овој знак треба да избегнува внесување ризични финансиски инвестиции и не треба да им верува на сите.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

2. Овен

Овенот е еден од најнесреќните хороскопски знаци оваа година. Постојано се чувствува како да не може да најде излез од тешката ситуација и како сè што е околу него да се распаѓа. Секој чекор што Овенот го прави во 2020 година го води кон зголемување на нестабилноста и невротичноста. Тој треба да престане да се стреми кон големи промени и да направи пауза од сè, со цел да го расчисти умот и смело да ја започне следната година.