Дамите со облини сега конечно го имаат вистинското место под рефлекторот во модната индустрија, бидејќи конечно во истата полека се рушат стереотипите за совршеното тело.

Токму дека модните трендови и различните стил може да стојат секому, без разлика на бројот на килограмите, докажува и Кејти Стурино.

Таа со облекување на ист начин како славните дами ни покажува дека облеката може беспрекорно да стои на секоја жена, без разлика на нејзината фигура!