Топлата клима во Австралија ја инспирираше 25-годишната невеста да се појави на нејзиниот најважен ден во животот во исклучително смел и необичен невестински фустан.

Стефан ги собра погледите на сите присутни гости со нејзината затегната фигура, бронзениот тен и уникатен фустан во традиционалната бела боја.

По церемонијата, Стефани го замени раскошниот фустан со подедноставен дизајн. Интеренет корисниците се поделени во своите мислењеа, додека некои се воодушевени од нејзиниот избор на фустани, други велат дека ги прекршува традициите.

Вие што мислите?