Дали некогаш сте виделе грда невеста? Повеќето ќе се согласат дека жената на тој голем ден едноставно блеска од убавина и среќа, па невозможно е да не биде прекрасна.

За овој посебен ден, дамите најголемо внимание обраќаат на изборот на невестински фустан.

Па така и ова невеста реши на нејзиниот свадбен ден да избере фустан со кој најмногу ќе сте истакне.

Сепак нејзиниот скандалозен дизајн предизвика бура од реакции меѓу Интернет корисниците, меѓу кои имаше коментари дали таа се шегува и дека нејзиниот фустан е едноставно ужасен.

Како вам ви се допаѓа невестинскиот фустан?