Сите сме направиле чудни работи во име на модата, но некои трендови дефинитивно не се вредни за нашето жртвување.

1. Спуштени панталони

2. Премногу амблеми

3. Глувчешки опашки

4. Екстремно исечени фармерки

5. Очила со „ролетни“

6. Крокодилки

7. Тропски комбинации

8. Транспарентни додатоци

9. УГГ чизми

10. Мажи во преголеми кошули

11. Рибарски капчиња

12. Крзнени обувки

13. Пижами во јавност

14. Шалвари

15. Комбинезони