Ова се најубавите хотелски барови во Париз за 2019-та година

Од пријатната атмосфера зачинета со луксузен шарм до бурниот метеж на местата каде секој со секој се познава, хотелските барови во светот станаа значаен дел од социјалните кругови. А еве кои се прогласени за најубави во Париз за 2019-та година.

1. Барот “Џозефин” во хотелот Лутеција

2. Барот “Хемингвеј” во хотелот Риц

3. Барот “Ла Ресерв”, во истоимениот хотел

4. “Жакс Бар”, во хотелот Хокстон

5. Барот “Д Шел” во хотелот Гранд Булевард

6. Барот “Ле Амбасадер” во хотелот Кријон

7. Барот “Ле тре Партиќуле” во хотелот Партиќуле

8. Барот “228” во хотелот Мориц

9. Барот “Ботанист” во хотелот Шангри Ла

10. Барот “Пигал” во хотелот Ле Пигал

12. Барот “Бар де Бристол”, во хотелот Ле Бристол

13. Барот “Сап” во хотелот 25 Аурс Терминус Норд

14. Барот “Л’ербариум” во хотелот Насионал де Ар е Метие

 

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *