Претераното анализирање, ситничарење и комплицирање на наједноставните можни работи, е професија на овие хороскопски знаци, што ги направи неподносливо иритирачки за луѓето околу нив.

1. Девица

Девиците сакаат дека сè е точно како што замислиле и ако направите нешто погрешно или различно од нивните инструкции – никогаш нема да ви го заборават  и ќе слушате за тоа долго, долго време.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

2 Овен

Тие се брзоплети и многу тврдоглави и прават сè, без да размислуваат за последиците. Тие се себични, незрели и целосно не се свесни за сè што е околу нив кога се во потрага по тоа што сакаат.

3. Бик

Биковите се бавни, тврдоглави, мрзливи и големи материјалисти. Тие се многу алчни и би биле најсреќни ако би можеле да се затворат некаде и да бројат пари цел ден. Исто така, сакаат да им кажуваат на другите како да го живеат својот живот, а било што духовно или нематеријално за нив е целосно несфатливо и здодевно.