Следните три претставници на хороскопот се убедливо најинтуитивните луѓе. Благодарение нивната моќ за логичко расудување и насетување, тие секогаш умеат вистински да ја проценат секоја можна ситуација.

Доколку сакате да бидете во тек со „хороскопските случувања“ погледнете ја мобилната апликацијаХороскоп на македонски јазик, која можете бесплатно да си ја инсталирате на вашиот мобилен телефон преку Google Play (кликнете овде).

Еве за кои хороскопски знаци станува збор:

1. Скорпија

Скорпиите секогаш имаат развиено интензивни чувства имаат способност да разпознаат што е она што следува. Затоа тие секогаш се потпираат на својот внатрешен глас и ретко прават грешки.

2. Стрелец

Кај Стрелците интуицијата знае да биде многу тивка, кога самата со себе не се согласува. Истата зависи исклучиво од внатрешното задоволство и баланс. Кога ќе биде внатрешниот баланс постигнат, тогаш овие луѓе умеат да го слушнат својот внатрешен глас и да донесат вистинска одлука.

3. Риби

Рибите се третиот најинтуитивен знак во хороскопот. Често мечтаат за многу работи, но истите подоцна ги претвараат во нивна реалност. И кај овие луѓе, внатрешниот мир е од голема важност, бидејќи при донесување на сите одлуки кај Рибите важи правилото: „Јас чувствувам дека треба..“.