Ако не пронајдат квалитет, овие хороскопски знаци лесно и брзо ќе се префрлаат на квантитет. Не мора веднаш да станува збор за луѓе кои би ги изневериле своите партнери, туку тие само едноставно уживаат во задоволството што го носат интимните односи.

1. Близнаци

Познати по својата двојна личност, Близнаците сакаат да имаат повеќе опции. Тие се многу љубопитни и подготвени да направат сè за да го добијат она што ги интересира. Ретко се задоволни, секогаш бараат забава и нови начини да се задоволат себе си и своите партнери.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

2. Скорпија

Овој хороскопски знак е синоним за интимните односи. Затоа, не е изненадувачки што се опседнати со интимните односи, било да е со неколку различни партнери или со самите себе. Интимните односи се голем дел од животот и карактерот на Скорпијата, па затоа ќе забележите дека најчесто интимните односи се нивна тема на разговор, што всушност ја претставуванивната незаситна желба за авантура.