Неверојатни торти кои можат да се споредат со уметност

Во средниот век, колачот се сметал за кружен леб кој беше добро печен од двете страни. Оттогаш, многу работи се промениле. Сега можете да нарачате торта во вид на патики, па дури и цела палата!

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *