“Негатив” во нова шармантна верзија: Тијана Дапчевиќ со музичката група Фрајле ја преработи својата стара песна

Во 2002-та година, нашата легендарна и исклучително талентирана пејачка и актерка, Тијана Дапчевиќ, на фестивалот Херцег Нови, го освои првото место со песната “Негатив”. Сега нејзината стара песна доби нова шарманта верзија. Во продолжение слушнете ја извонредната соработка на Тијана со групата Фрајле.

Идеална мелодија за совршен почеток на викендот!

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *