Кога долго ја гледаме нашата омилена серија (бидејќи повеќето од нив се снимаат со години, па дури и децении), почнуваме да се навикнуваме на ликовите и не го забележуваме начинот на кој тие се менуваат. Но, навистина е интересно да се погледне нивната промена.

Иако понекогаш оваа разлика не е толку очигледна, сепак никој не останува ист. Во продолжение погледнете како изгледаат ликовите од 17 легендарни серии во нивната прва и последна епизода:

1. „Бубалици“ – Шелдон Купер

2. „Хаус“ – Грегори Хаус

3. „Стажисти“ – Џеј Ди

4. „Игра на тронови“ – Денерис Таргериен

5. „Како ја запознав мајка ви“ – Тед Мозби

6. „Пријатели“ – Рејчл Грин

7. „Тргање по лош пат“ – Волтер Вајт

8. „Шерлок“ – Шерлок Холмс

9. „Твин Пикс“ – Лора Палмер

10. „Декстер“ – Декстер Морган

11. „Изгубени“ – Џек Шепард

12. „Вовед во анатомија“ – Мередит Греј

13. „Вампирски дневници“ – Елена Гилберт

14. „Почудни нешта“ – Елевен

15. „13 причини зошто“ – Клеј Џенсен

16. „Џесика Џоунс“ – Џесика Џоунс

17. „Досие Икс“ – Фокс Малдер