Најновата акутелна модна тенденција без сомнеж ги освои дамите кои се соочуваат со бели влакна на косата, кои кои речиси сите жени се плашат. Но, благодарение на калифорнискиот стилист Џек Мартин, сега тие гордо уживаат во нивната сребрена нијанса!

Погледнете како врвниот фризер ги трансформира дамите и им дава неверојатен модерен изглед: