Дали некогаш сте се запрашале во кој хороскопски знак се раѓаат повеќето убијци?

Американските новинари направија листа со 25-те најкрвави сериски убијци и проверија во кој хороскопски знак се родени, и се покажа дека некои знаци се позастапени од другите.

Се разбира, тоа не значи дека некој има предиспозиција да стане сериски убиец само затоа што се родени во одреден знак, а еве кој знак се покажал како најзастапен.

Риби

Иако Рибите обично се сметаат за смирени, тие се најдоа на врвот на оваа листа. Дури петмина од 25-те сериски убијци на списокот се родени во овој знак, а тоа се: Денис Радер (убиец на БТК), Ајлин Вурнос (ја игра Шарлиз Терон во филмот „Чудовиште“), Доналд Хенри Гаскинс, Вејн Гејси (убиец на кловнови) и Ричард Рамирез (Ноќниот демнач).