Најдобриот начин да ја започнете следната сезона, односно да ја пречекате пролетта е со нов и освежен изглед. Според светските стилисти, следните 15 извонреди фризури ќе бидат најактуелни, а истите одговараат на секој облик на лице и секој тип на коса.

Фризурите се наменти за дамите на било која возраст, кои сакаат секогаш да изгледаат впечатливо, модерно и едноставно фантастично, поради што сите очи ќе бидат вперени во нив, каде и да отидат!

Инспирирајте се за вашата следна посета на фризерскиот салон!