Модата знае да биде совршена, со неверојатни елегантни дизајни, но исто така, понекогаш на некои ревии ја гледаме ексцентричната страна на истата.

Следните екстремно лоши дизајни на чевли со висока потпетица се токму доказ за чудната и не толку пријатна страна на светот на модата и лудите идеи на дизајнерите: