Овие хороскопски знаци важат за порезервирани луѓе кога станува збор за искажувањето на чувствата и токму за истите, Денот на вљубените нема апсолутно никакво романтично значење.

Еве за кои 3 знаци во хороскопот станува збор:

1. Јарец

Тие всушност се романтичари во дното на душата, но не се многу воодушевени кога станува збор за Денот на вљубените, бидејќи сметаат дека човек не треба да ги искажува своите чувства само во 1 ден од годината. Дури и да излезат на романтична вечера и да добијат подарок, цела вечер во глава ќе се прашуваат која е причинат зад сето тоа.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

2. Водолија

Кога се наближува Денот на вљубените и сите наоколу зборуваат за тоа и какви подароци подготвиле за нивните сакани, Водолиите бегаат настрана. Но, како што велат дека тивките води се најдлабоки, така и резервираност на овој хороскопски знак не значи дека истиот нема чувства. Едноставно потребно е на интелектуален начин да го пронајдете патот до нивното срце.

3. Овен

Овенот знае дека е број 1 во љубовта и дека не им е потребен ден, во кој тоа ќе го докажат. Неговиот елемент е оганот и затоа многу тешко ги задржуваат чувствата кон одредена личност. Тие можат и да ви подготват романтична вечера, а потоа сосема да заборават на вас, затоа не се надевајте на премногу со овој хороскопски знак по повод Денот на вљубените.