Што го прави еден човек добар? Се подразбира, хуманите дела и големото срце. Да вдомиш маче од улица не е воопшто лесна одлука, ниту задача, но пак, овозможувајќи им на животните подобра идина е она што навистина е важно.

Следните 20 срцезатоплувачки фотографии ја покажуваат неверојатната трансформација на овие кутри животни пред и откако биле вдомени: Разлика е неверојатна!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20