Од секојдневни до елегантен и гламурозни комбинации, инспирирајте се и погледнете како може да го вметнете популарниот материјал што ги одбележа 90-те години, во вашиот модерен изглед.

Карактеристичната ткаенина со истакнатите линии повторно се врати во мода, а веќе славните дами и љубителите на трендовите, не престануваат да воодушевуваат со уникатно смислените комбинации. Еве како тоа може да го сторите и вие: