Една од најубавите први дами на светот, прекрасната Меланија Трамп вчера наполни 50 години. По овој повод, во продолжение ви ги претставуваме едни од нејзините најдобри модни комбинации, бидејќи таа е дама која важи за модна икона.

Благодарение на нејзиниот префинет вкус, сите се едногласни дека каде и да се појави, Меланија едноставно не може да остане незабележана!