Може да се рече дека Меган Маркл е најозборуваната личноста уште од самиот почеток на оваа година, односно личност за која медиумите не престануваат да пишуваат по кралскиот скандал.

По повод исполнувањето на нивниот последен кралски ангажман, Меган заедно со нејзиниот сопруг Хари се вратија за кратко во Велика Британија и за целта на церемонијата, актерката се појави во неверојатно атрактивно издание, со извонредна елегантна комбинација.