Хороскопскиот знак одредува бројни карактеристики на една личност, а вештините во интимните односии љубовта кон истите се дефинитивно некои од нив. И додека некои знаци се неверојатни во кревет, овие 3 знаци се сметаат за најлоши.

Еве кои мажи едноставно ќе ве разочараат во интимните односи, според хороскопскиот знак во кој се родени:

1. Девица

Мажите родени во знакот на Девица сигурно ќе ве разочараат на дело. Девиците често се оние мажи кои зборуваат многу, а прават малку. Тие имаат развиена фантазија, но имаат нула поени во креветот.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

2. Рак

Ракот не сака интимни односи. Тие често изгледаат совршено и му придаваат значење на партнерот, но кога станува збор за акција – ентузијазмот целосно исчезнува. Тие сакаат исклучени светла, не сакаат експерименти, па дури и во средината на акцијата едноставно ќе заспијат.

3. Близнаци

Близнаците не се несигурни кога станува збор за интимните односи, но едноставно се себични. Мажите родени во овој знак не се премногу загрижени за својата партнерка во кревет и прават сè за нивно задоволство, додека нејзиното не им е премногу важно.