Најважното време за една врска е сегашното. Минатото е минато, а иднината допрва ќе дојде. Успехот за една врска бара постојан обостран труд, почитување, заедничко решавање на проблемите и многу љубов!

Неодамна, Синди Хаг на својот Твитер профил сподели две фотографии од неа и нејзиниот сопруг, фотографирани за време на нивната матурска вечер, кога биле партнери и фотографирани на нивниот свадбен ден, денес и како официјални брачни партнери.

Нејзината објава веќе доби над 473.000 допаѓања, а најдоброто од се е што и останати парови се инспирираа од оваа романтична споредба и ги споделија своите заеднички фотографии.

Во продолжение следуваат 20 фотографии од парови на нивната матурска вечер и нивниот свадбен ден, кои докажуваат дека средношколската љубов може да прерасне во многу повеќе од детска забава:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20