Оваа мајка- панда навистина знае како да се погрижи за нејзиното непослушено младенче.

8-годишната панда наречена Ченг Да, од Кина, е фатена на камера како го ниша нејзиното 2-месечно младенче за да заспиенејзината двомесечна младенче за спиење, движејќи го стомакот.

Симпатична снимка покажува како малата женска панда Ченг Фенг се движи на врвот на стомакот на нејзината мајка, Ченг Да, која го создава смирувачкиот ритам со своето тело.