Мајка на две деца го насликала нејзиното секојдневие и сите родители можат да се пронајдат во овие илустрации

Марија Горбунова е руски уметник, мајстор на карикатури и портрети, како и мајка на две деца. На социјалните мрежи таа не ги споделува само комерцијалните проекти туку и реалните случки од нејзиниот секојдневен живот. Нејзините забавни илустрации се уникатни токму поради искреноста во нив. Не се сомневаме дека родителите на сите континенти кога ќе ги погледнат овие слики, ќе кажат „Да еве сум јас!“.

Еве како изгледа Марија и нејзиното семејство

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *