И Мадона не остана имуна и таа како и речиси сите нејзини колеги реши да ги испроба трендовите со естетските корекции, при што драстично го промени нејзиниот надворешен изглед. Сега фановите се едногласни дека легендарната пејачак воопшто не наликува на себеси.

Сепак, дел од фановите застанаа во нејзината одбрана велејќи дека Мадона изгледа прекрасно, како вистинска кралица!

Што мислите вие?