Без многу труд и пари, а со огромна креативност, следејќи ги следните супер трикови, можеме лесно и брзо да направиме нови модни парчиња од старата или облеката која веќе не ја носиме. На овој начин, ќе добиеме совршен изглед и ќе го решиме проблемо со вишокот алишта.