Животот во брак има свои добри и лоши страни, но едно е сигурно, никогаш не е здодевно.

Овие корисници на твитер споделија што значи да се биде во брак со здрава доза на хумор.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/05/h-2-860x452.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/05/h-2-400x214.jpgБојана НевеселовНекатегоризираноЖивотот во брак има свои добри и лоши страни, но едно е сигурно, никогаш не е здодевно. Овие корисници на твитер споделија што значи да се биде во брак со здрава доза на хумор.Секој ден нешто свежо