Која книга Ви го има променето животот?

Сигурно имате некоја книга која Ви оставила толкав впечаток  што ви се чини дека животот Ви се променил по неа, која е таа?

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *