Жените се доста почувствителни и затоа неопходно е внимателно да избираат на кои мажи ќе им дозволат да влезат во нивниот живот, за да не зажалат на крај.

Доколку сакате да бидете во тек со „хороскопските случувања“ погледнете ја мобилната апликацијаХороскоп на македонски јазик, која можете бесплатно да си ја инсталирате на вашиот мобилен телефон преку Google Play (кликнете овде).

Ова се двата хороскопски знака, при кои само едно треба да имате на ум!

1. Близнаци

Мажите во овој хороскопски знак имаат две лица, од кое едното не би сакале воопшто да го запознаете.

Од една страна, Близнаците се доста нежни и грижливи мажи, кои даваат сè од себе, за да ве освојат. Но, откако ќе ве освојат, од тука па натаму сè паѓа во вода и човекот пред вас се претвора во сосема непозната личност. Прекрасните гестови престануваат, однесувањето му се променува со зборовите дека веќе не му е толку интересно, како на почетокот.

Единствениот начин за да една жена сосема го освои срцето на мажот во знакот на Близнаците е да не биде лесно достапна за истиот, односно со тоа што ќе биде потешка за освојување, толква би била поголема неговата љубов.

2. Скорпија

Ова се мажите кои никогаш не ја преземаат иницијативата во свои раце. Вие ќе бидете жената, која вечно ги донесува одлуките, ги носи панталоните, ќесите од супермаркетот и се занимава со организирањето на сите големи и важни работи. Мажите во овој хороскопски знак не ги сакаат многу моќните жени. Воедно, не овие мажи и не се премногу романтични, ретко им приредуваат изненадувања на своите сакани и не сакаат да ги изразуваат своите чувства во ниту еден случај.