Разиграниот ветер навистина сакаше да флертува со војвотката Кејт, при што во еден момент додека таа чекореше кон влезот на Националната британска галерија, нејзиното кратко здолниште се крена.

За настанот таа беше облечена во костим од италијанскиот бренд Долче и Габана, кој совршено одговараше на нејзината фигура, како и на пригодата.

Во продолжение погледнете како војвотката се справи со малата незгода: