Прекрасната војвотка Кејт, која воедно е и професионален фотограф, факт кој за истата на малкумина им е познат, има направено безброј фотографии од нејзините деца.

„Имам фотографија од Шарлот на моја таа мириса сино цвеќе. Ваквите мали моменти, за мене како мајка, значат исклучително многу. Се обидувам секој ден да бидам дел од ваквите моменти, дури и кога немам многу време.“- открива Кејт.

Војвотката покрај оваа фотографија, на официјалниот Инстаграм профил, ја објави и нејзината омилена заедничка фотографија со малата принцеза.