Тортите е суштински дел од секоја прослава, но постои една експертка за пити ја предизвикува старата традиција. Џесика Леик Кларк-Бојин верува дека питите може да бидат достоен противник на гламурозните торти и десерти.

За да го докаже тоа, таа не се ограничува себеси на стандардното правење пита, туку наместо тоа, питите ги претвора во уметност, за која не знаеме дали да ја јадеме или да ја поставиме на ѕидот и така да се восхитуваме на неверојатната креативност!

Во продолжение погледнете ги нејзините уникатни и врвни ремек-дела: