Прекрасната војвотка Кејт Мидлтон е речиси омилената славна личност на цел свет, која едноставно плени со нејзината добрина, хуманост, како и бајковити модни комбинации, на кои ниту најстрогите модни критичари не остануваат рамнодушни.

Преку кратка галерија ви претставуваме како се менуваше модниот стил на војвотката низ годините и како таа од девојка со обичен скромен стил стана вистинска принцеза!

2005-та година

2006-та година

2007-ма година

2009-та година

2011-та година

2013-та година

2016-та година

2018-та година

2020-та година