Шенон Херис е модна блогерка од Нов Зеланд, а притоа и идна невеста, која одлучи да проба и јавно да објави колку и дали навистина вреди да се порача венчаница од Интернет.

Таа го прифати предлогот за брак од своето долгогодишно момче Хамиш, кој ја запроси во Март оваа година, додека беа на романтчно патување низ Токио.

Нивната свадба ќе се одржи следната година, а по тој повод, 26-годишната идна невеста порачала неколку венчаници од Интернет, по цена од 35 евра и сега, бидејќи била воодушевена од квалитетот на фустаните, реши тоа да го сподели јавно.

Раскошните венчаници се купени од сајтот Wish, а добрата вест е што тој сајт е достапен и за нашата земја, односно и вие можете да си порачате венчаница од истиот и тоа по цена од 2000 денари.

Во продолжение следуваат резултатите: