„Како може толку прекрасна и нежна девојка со таква уникатна насмевка, да има такво тело?“- ова прашање си го поставува речиси секој кога ќе ја запознае Меги Расел.

Но, да сосема е возможно! Запознајте ја 20-годишната Меги, која е добро познат фитнес тренер во Австралија, а и покрај тоа што е млада, таа има постигнато бројни резултати на фитнес полето, а со тоа го има усовршено нејзиното тело.

Што ќе кажете вие за фигурата на Меги?